simall@abv.bg
+359 895117112 / +359 895117113

Доставка и Плащане

ДОСТАВКА

  1. След като в магазина постъпи поръчка от Потребител, до 24 часа консултант на електронния магазин се свързва с него , за да бъде потвърдена поръчката и да бъдат уточнени подробностите по доставката,единствено ако поръчката е направена в петък след 14.00 ще се свържем с вас в понеделник, първият работен ден.

МОЛЯ ПРОВЕРЯВАЙТЕ ТЕЛЕФОННИТЕ СИ НОМЕРА ПРЕДИ ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА,МНОГО ЧЕСТО СА НЕПЪЛНИ ИЛИ ГРЕШНИ И НЯМА КАК ДА ВИ ДОСТАВИМ ПРАТКАТА

2. Доставка се прави след потвърждение по телефон от страна на клиента. Ако клиента е посочил директно доставка до офис на спиди или еконт без обаждане  се изпраща към съответният офис

3. АКО ЖЕЛАЕТЕ ОФИС НА КУРИЕРСКА СЛУЖБА НА МЯСТОТО НА АДРЕСА ОПИШЕТЕ ЧЕ Е ОФИС И КОЙ ТОЧНО. Доставки не се извършват в Неделя и в официалните празници.

- Обикновена доставка - в срок от 3 до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

4. Продавачите-консултанти в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма “СПИДИ"-до адрес на поличателя или до техен офис и фирма "ЕКОНТ"-само до офис , като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „СПИДИ“ а с "ЕКОНТ"само до офис в съответния град.

5.1 МОЛЯ КОГАТО ДОСТАВКАТА Е ДО АДРЕС КУРИЕРИТЕ НЕ ЧАКАТ ЗА ТЕСТ, МОЖЕТЕ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПРАТКАТА И АКО ИМА ПРОБЛЕМ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ВРЪЩАНЕ И СМЯНА.

6. Цените за доставка са:

 - доставка за цялата страна включително и за гр. София до адрес- 5.99 лв.

-  доставка до офис на еконт е ПРИБЛИЗИТЕЛНО около 5.50лв. тя варира според тарифата на еконт.Цените на Еконт от 15.05.2019 са променени-вече се включва и ДДС на услугата

 

7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис  да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 
 ПЛАЩАНЕ

1.1. Заплащането на поръчаната стока се извършва с  „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;