Покажи повече снимки
Покажи по-малко снимки

Детски апрески в 3 цвята за момичета от 24 до 29 номер

Код на продукта: 50-59

Материал: ---

Последна промяна: 09.01.2018

Много топли и удобни апрески за момиченца с лепенка и цип и дебела подметка.Внос от Унгария.

ТЪРГОВСКА ГАРАНЦИЯ ЗА ОБУВКИ съгласно чл.119 от ЗЗП:
ТЪРГОВСКАТА ГАРАНЦИЯ важи за срок от ТРИДЕСЕТ дни след направената покупка, като следва да бъде уредена от ПРОДАВАЧА: Продавачът декларира, че отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно чл. 120 от ЗЗП Уважаеми клиенти, гаранционният срок на закупените от Вас стоки е 30 дни от датата на покупката. Потребителят има право да предяви рекламация на всяка закупена стока, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Срокът за уреждане на рекламацията е 30 дни от датата на предявяването й, респективно от завеждането в регистъра за предявените рекламации В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупената стока се заменя с нова. Потребителят има право да предяви рекламацията, независимо от предоставената търговска гаранция, съгласно Закона за защита на потребителите. Търговската гаранция покрива проявени дефекти въпреки правилната употреба на обувките. При правилна употреба спазвайте инструкциите на гърба на търговската гаранция. Проявени дефекти, даващи основание за рекламации: Сцепване на лицевия материал / саята /. Пречупване на ходилото. Разцепване на ходилото. Падане на форта. Повредени ципове. Счупване на кленката или метална пластина в камерната част на обувката. Гаранционните претенции при проявен дефект се приемат ЕДИНСТВЕНО в търговския обект, от който е закупена стоката при представяне на настоящата ТЪРГОВСКА ГАРАНЦИЯ. Метод за управление на гаранцонните претенции: Поправяне на дефекта чрез ремонт на артикула в срок до петнайсет дни от датата на приемане на гаранционната претенция. Ако поправката е невъзможна - следва замяна на стоката с друга от същия вид. В случай на липса на същата по вид стока, следва замяна с друга по избор на Купувача. В случай на разлика в цената, същата следва да бъде заплатена от него. При дефекти вследствие на небрежна или неправилна употреба и поддръжка - ПРОДАВАЧЪТ не приема рекламация! ПРОДАВАЧЪТ може да ви окаже съдействие или да Ви даде съвет за проблеми възникнали след гаранционния срок

20.00 лв. 12.00 лв.

В наличност

Размери на детски дрехи

ТАБЛИЦАТА С РАЗМЕРИТЕ Е ОРИЕНТИРОВЪЧНА

Бебета от 0 до 30 месеца

МЕСЕЦИ0136912182430
ВИСОЧИНА505662687480869298


Деца от 2 до 8 години

ГОДИНИ2 - 33 - 44 - 55 - 66 - 77 - 8
ВИСОЧИНА98104110116122128


Момичета и момчета от 8 до 14 години

ГОДИНИ8 - 99 - 1010 - 1111 - 1213 - 14
ВИСОЧИНА134140146152164

ДОСТАВКА

1. След като в магазина постъпи поръчка от Потребител, до 24 часа консултант на електронния магазин се свързва с него , за да бъде потвърдена поръчката и да бъдат уточнени подробностите по доставката,единствено ако поръчката е направена в петък след 17.00 ще се свържем с вас в понеделник, първият работен ден.

2. Доставка се прави само след потвърждение по телефон от страна на клиента.

3. Доставката на поръчана стока може да е обикновена и експресна. Доставки не се извършват в Неделя и в официалните празници.

- Обикновена доставка - в срок от 1 до 3 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката

- Експресна доставка– само за град София, до 4 (четири) часа от момента на потвърждаването по телефона,

4. Продавачите-консултанти в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма “СПИДИ"-до адрес на поличателя или до техен офис и фирма "ЕКОНТ"-само до офис , като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „СПИДИ“ и "ЕКОНТ" в съответния град.

6. Цените за доставка са:

 - доставка за цялата страна включително и за гр. София - 3,90 лв

 - доставка при покупка над 100,00 лв - БЕЗПЛАТНА

7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис  да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 
 ПЛАЩАНЕ

5.1. Заплащането на поръчаната стока се извършва с  „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;

Можете да разглеждате и правите поръчки на нашия онлайн магазин 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Поръчките се доставят на посочения от Вас адрес от понеделник до петък. За да сме сигурни, че ще намерите нещо, което ще Ви хареса, ние добавяме нашите най-нови продукти почти ежедневно.
Начална страница - можете да се върнете към нашата начална страница при работа с браузъра, като кликнете върху логото в горната част на страницата.

Навигация - можете да се придвижвате до основните раздели на сайта, чрез използване на лентата за навигация в горната част на всяка страница. 
Търсене - можете да търсите за елемент от кода на продукта, описание или вид на продукта. Можете също да търсите, когато сърфирате в продуктовата категория.

Преглед на продукт - просто кликнете върху всяка снимка, за да видите в голям размер включително описание, размери и цветове и други подробности.  Изберете размер и количество, натиснете бутона "Купувам", за да купите продукта.
Как да направите поръчка?

Просто изберете елемент от където и да е в този сайт, изберете предпочитания от вас цвят и размер, след което добавете във вашата кошница. По всяко време можете да проверите, за да видите какво сте поставили във Вашата Кошница.

Моля, имайте предвид, че купуването на дрехи и аксесоари онлайн е различно преживяване от колкото да пазарувате в магазин.
Изберете размер и количество, натиснете бутона "Купувам", за да купите продукта. След като приключите с пазаруването и попълването на нужаната информация за контакти и доставка, наш служител ще се свърже с Вас за да потвърдите поръчката си.

Не е нужно да се регистрирате, за да направите поръчка.
Показаните на сайта цени са с включено ДДС.

Стандарните такси за доставка са фиксирани на 3,90 лв за цялата страна.

Направихме всичко възможно да покажем възможно най-верни цветовете на нашите продукти, публикувани в този Сайт. Въпреки това, цветовете, които ще виждате зависят от Вашия монитор и ние не можем да гарантираме, че показаните цветове от монитора Ви са достатъчно реални.

Откажи

Напишете мнение:

1
2
3
4
5
Видимо само за администратор

Последно разгледани продукти